Vanaf 1 januari 2021 hebben er meerdere wijzingen plaatsgevonden bij praktijk VodiCare. Hier ziet u een korte overzicht van deze wijzigingen.

  1. De meeste zorgverzekeraars hebben hun vergoeding voor de diëtist fors verhoogd. Al meerdere jaren hebben ze dit mondjes maat gedaan wat niet overeen kwam met de inflatie. Hierdoor was het uurtarief langere tijd rond de €60,-. Dit was voor ons als diëtist niet kostendekkend. Na meerdere protesten en diverse kostenonderzoeken, hebben ze nu besloten om de tarieven te verhogen naar gemiddeld €68,- per uur. Om mee te gaan met de zorgverzekeraars heeft VodiCare besloten om haar tarieven ook te verhogen. Voor meer informatie over de vernieuwde tarieven kunt u vinden op https://vodicare.nl/tarieven/.

 

  1. Per 1 januari heeft VodiCare een locatie overgenomen van diëtistenpraktijk Nutrifit. Vanaf die datum houdt de  diëtist van VodiCare spreekuur bij huisartsenpraktijk Nieuwe Maas in Schiedam. Ook zijn de spreekuur dagen gewijzigd. Op woensdag is de diëtist te vinden in Schiedam en op donderdag en vrijdag in Vlaardingen. Er wordt nog wel 1x per 2 weken een avond spreekuur gedraaid in Vlaardingen op de woensdag, namelijk in de oneven weken. In de even weken is er een mogelijkheid om ’s avond naar het spreekuur te komen in Schiedam. Door de nieuwe locatie is de locatie Rotterdamseweg komen te vervallen.

Ondanks de diverse lockdowns mogen wij gewoon open blijven. Hetzij wel met een aantal beperkingen. Zo adviseren wij u om zo veel mogelijk alleen naar de praktijk te komen. Heeft u begeleiding nodig? Dat mag. Maximaal 1 begeleider is toegestaan. Wij verzoeken u vriendelijk om dit vooraf even door te geven. Wij verzoeken u verder de gespreken zo kort mogelijk te houden. U kunt ook kiezen om de consulten online te doen. Graag dit minimaal 48 uur van te voren aangeven. Het dragen van een mondkapje in de praktijk is verplicht (een aantal indicaties uitgezonderd).

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *