Wijzigingen in tarieven per 1 januari 2019

Vanaf 2019 gaan de tarieven veranderen voor zowel de consulten van VodiCare als voor de producten van NewFigure Clinic en Prodimed. De reden voor verandering heeft te maken met de BTW stijging van 6% naar 9% (voor de producten van NewFigure en Prodimed) en de verandering van vergoedingen door de zorgverzekeraars. Maar hoe gaat dat eruit zien?

 

 Voor de consulten van VodiCare geldt dat de indirecte tijd, de tijd die werd besteed aan o.a. het maken van rapportages e.d., komt te vervallen. Hierdoor kan er meer directe tijd worden gedeclareerd. Dus u kunt vaker op consult komen. Let wel op: U heeft nog steeds recht maximaal 3 uur vergoeding vanuit de basisverzekering. Omdat wij per kwartier declareren bij de zorgverzekeraars, worden de consulttijden korter; van 20 minuten naar 15 minuten. Wenst u meer tijd, dan is dat ook mogelijk. Er wordt dan een dubbele consult gedeclareerd. Mocht u een voorbeelddagmenu, verklaring voor de belasting of een voorschrift voor drinkvoeding/ sondevoeding willen, maar is het niet mogelijk om dit tijdens het consult uit te schrijven, dan zal de dietist dit declareren als individueel dieetvoorschrift. Wij zullen dit altijd met u vooraf overleggen.  

 

Voor de producten van NewFigure Clinic en Prodimed geldt een minimale stijging van 3% op alle producten. Dit heeft te maken met dat de verlaagde BTW stijgt van 6% naar 9%. Daarnaast is geldt er ook de jaarlijkse prijsstijging. De prijsstijging kan variëren van €0,50 tot maximaal €3,-, afhankelijk van het product. Mocht u een consult hebben waarbij u geen producten koopt, dan zal per 1 januari 2019 de consulttijd in rekening worden gebracht. Voor meer informatie hierover, kunt u terugvinden bij “tarieven”. 

 

Voor meer informatie over de veranderingen van de tarieven, kunt u contact opnemen met de diëtist van VodiCare.

 

Verhuist per 1 september 2018

Vanaf 1 september is diëtistenpraktijk VodiCare verhuisd naar een nieuwe locatie. Het nieuwe adres is Dillenburgsingel 10 bij Paramedisch Centrum Vlaardingen. De locaties Vetteoordskade en Churchillsingel komen te vervallen. De diëtist houdt nog wel 1x per 2 weken spreekuur op de donderdag bij Therapeutisch Centrum Oost; Rotterdamseweg 180.

De diëtist heet u van harte welkom in haar nieuwe praktijkruimte.

 

Nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website van VodiCare.

De website moest een nieuw ontwerp krijgen, met een frisse, moderne en duidelijke uitstraling met focus op de toekomst. De website is namelijk volledig responsive. Dit houdt in dat de website goed leesbaar is op smartphone, tablet en desk- en laptopschermen. Het resultaat is een volledig nieuwe website welke duidelijk is over de dienstverlening van Vodicare. De realisatie van de website is uitgevoerd door FleX Webdiensten. Een Full Service Internetbureau uit Rotterdam.

Op deze website kunt u alle informatie over mijn praktijk vinden.
De contactgegevens zijn niet veranderd.
Hebt u vragen of wenst u meer informatie, dan kunt u contact met mij opnemen (info@vodicare.nl of 06 23 83 57 84) of u kunt het contactformulier invullen.